Les za terase - muiracatiara ali ipe

 

 

 

Kakovosten les za teraseLes za terase – muiracatiara ali ipe

Muiracatiara že za 46,00 EUR

IPE že za 55,00 EUR
Vgradnja že za 25,99 EUR (Sibirski macesen)
Cene so za kvadratni meter in vsebujejo 22% DDV .

 

 

Pošljite povpraševanje ali zahtevajte brezplačen ogled

Les za terase – najkakovostnejši les za teraso za vaš dom
Les za teraso mora biti kakovosten. Zato vas čaka pri nas široka izbira najboljšega lesa: cumaru, les ipe, masiven sibirski macesen, tik, indonezijski bangkirai, temnordeča masaranduba … Terase iz lesa, zunanji podi in tudi notranji leseni podi so obstojnejši in potrebujejo manj nege, če se odločite za naraven material iz naše ponudbe. Les za terase vam ponujamo v različnih barvah, odtenkih, z različnimi vzorci.

 

 

Les za terase, talne obloge – za terase, ki vzamejo sapo

V les za teraso se splača vložiti malo več denarja, saj se dober les za terase obrestuje. Zelo hvaležen je npr. tik les. Tikovina je praktična, saj je primerna za notranje in za zunanje talne obloge. Kakovosten je tudi sibirski macesen. Terasa iz tega lesa je čvrsta in vzdržljiva ter nam obljublja dolgo življenjsko dobo. Lesene terase so biološke in za razliko od plastičnih materialov naravi in človeku prijazne.

 

 

Les za teraso – kakovosten les za terase, ki so hvaležne

Les za teraso naj vam pomagajo izbrati strokovnjaki. Izdelava lesene terase zahteva namreč dobro poznavanje lesa. Lesena terasa mora biti iz masivnega lesa, npr. teak, les ipe idr. Podi za terase in drug les v naši ponudbi so srednjega in visokega razreda. Les za terase in druge lesene talne obloge vam ponujamo v različnih barvah, od zlatorumene, temnordeče, rjave ... Ko boste kupovali les za teraso, vam bodo naši strokovnjaki z veseljem svetovali.

Maderales | Les za terase – les za teraso:

  • Les za terase
  • Les za teraso