Lesene obloge iz različnih vrst lesa in različnih dimenzij

Les nas že od nekdaj navdihuje z domačnostjo in mehkobo ter prinaša v naše domove občutek pravega malega gozda. Podjetje Maderales vam ponuja lesene obloge narejene iz različnih vrst lesa in barvnih kontrastov.
Lesene talne obloge Maderales so izdelane iz najkvalitetnejšega lesa, zato ne potrebujejo dragega vzdrževanja. Kljub temu, da je les trpežen naravni produkt, pa zaradi vremenskih pojavov posivi in ga je potrebno za lepši izgled in daljšo življenjsko dobo dodatno zaščititi.

 

 

Lesene talne obloge – dotik lesa in pridih domačnosti

Lesene talne obloge in pravilna izbira le-teh, poznavanje lastnosti lesa je bistvena pri dolgotrajni uporabi. Zato je potrebno pri nakupu talne obloge posvetiti veliko pozornosti, pomembno pa je tudi pravilno in strokovno polaganje parketa. Ne le estetski videz, potrebno je upoštevati tudi druge faktorje, saj bomo le tako ohranili les in talne obloge še vrsto let.
Namembnost, fizikalne lastnosti lesa in odpornost proti obrabi so bistvena vprašanja, na katere se moramo osredotočiti pri lesenih talnih oblogah.


Za lesene talne obloge sta pomembna predvsem dva parametra: trdota in dimenzijska stabilnost.
Če potrebujemo lesene talne obloge za zunanjo ali notranjo uporabo, je pravi odgovor Maderales. Od parketa za vašo spalnico, kuhinjo, dnevno sobo, do velike izbire lesa za vaš vrt, predvsem parketa iz tropskega lesa – cumaru, amendoim, teak.

 

 

Talne obloge za vaše kuhinje in vaš dom

Kuhinja velja za prostor, kjer se družina največ zbira in postaja center našega druženja. Kljub intenzivni uporabi kuhinje, pa lahko s pravilno izbiro lesa in obloge, oziroma pravilno zaščito in nego talne obloge dolgotrajno obdržimo.
Za talne obloge za vaše kuhinje je potrebno izbrati odporne in vzdržljive lesene talne obloge.
Visoko kakovostne lesene talne obloge Maderales so izjemno priljubljene in dajo pečat vaši novi kuhinji.
Parket za vašo kuhinjo mora biti zaradi velike obremenjenosti in možnosti poškodb izbran tehtno in v skladu z željami in s stilom vašega dom in seveda primerno ceno.


Za to je najbolj primeren hrastov parket, ki je izredno trd in vzdržljiv in primeren tudi za talno gretje.

Lesene obloge, lesene talne obloge, talne obloge, talne obloge za kuhinje:

  • lesene obloge
  • lesene talne obloge
  • talne obloge za kuhinje