Parket v kopalniciParket v kopalnici za naravni luksuz

Parket v kopalnici se je še nedolgo nazaj zdel popolen nesmisel. Lesen pod in voda namreč nekako ne gresta skupaj. A najnovejši trendi opremljanja in polaganje parketov omogočajo tudi parket v kopalnici. Zaradi svojih posebnih lastnosti je tikov parket za kopalnico najboljša izbira.

 

 

Parket v kopalnici naj vsebuje olja za dodatno zaščito

Parket za kopalnico mora biti posebne vrste. Priporočljiv je masivni tikov parket, saj vsebuje lastna zaščitna olja. Za dodatno zaščito, ki ga potrebuje parket v kopalnici, uporabite še olje za parket. Kvaliteten tikov parket lahko uporabite celo za dno tuš kabine. Lesen parket v kopalnici s svojim naravnim videzom deluje toplo in estetsko.

 

 

Parket v kopalnici potrebuje redno vzdrževanje

Parket za kopalnico teak

Parketi v kopalnici zahtevajo intenzivno površinsko obdelavo s posebnimi olji. Parket v kopalnici je namreč še posebaj izpostavljen vlagi. Pazite, da se na tleh ne bo nabirala voda, parket v kopalnici zato redno brišite ter zračite prostor. Najbolje je uporabiti teak parket. Parket za kopalnico sicer potrebuje nekaj več nege, a ni ga boljšega občutka za boso nogo.

 

 

Tikov parket je najboljša izbira za parket v kopalnici

Prednosti, ki jih ima tikov parket so v gostoti lesa, zaradi česar tikovina skoraj ne vpija vode in je tako odporna na vlago, kar je za parket za kopalnico velika prednost. Tikovina, iz katere izdelujejo kvaliteten teak parket, je svetlo rjave barve in mehka na dotik. Teak parket za talno gretje pa bo v vaši kopalnici prijetno grel vaše noge. Privoščite si luksuz narave v svoji kopalnici. Oglejte si Maderalesovo ponudbo za tikov parket – cenik.