Talne obloge za terase, podi za terase, zunanje talne obloge | leseni podi za terase

 

Zunanje talne obloge za teraseLeseni podi – najboljši podi za terase

Leseni podi so najboljši podi za terase, saj so to naravne zunanje talne obloge. PVC talne obloge za terase dolgoročno negativno vplivajo na zdravje, saj imajo plastični zunanji podi strupene stranske produkte. Tudi kemično obdelan les za teraso zaradi kratke življenjske dobe ni najbolj primeren. Lesene talne obloge tropskega lesa pa so znane po dolgi življenjski dobi in nezahtevnem vzdrževanju. Zato naj bo les za terase pomembna izbira za vaš dom.

 

 

Lesene talne obloge – najboljše talne obloge za terase

Lesene talne obloge so najboljše talne obloge za terase. Od izbire lesa za vaše zunanje talne obloge je odvisno, če se boste v prihodnje soočali z mrčesom, plesnijo, glivami, lupljenjem laka … Zunanji podi, podi za terase, so najboljši iz lesa tigerwood, itauba, garapa, ipe. Ti leseni podi so trajnejši, so odporni proti drsenju in odvračajo mrčes. Takšna lesena terasa prinese v vaš dom pridih prave eksotike. Zaupajte izdelavo lesene terase našemu podjetju.

 

 

Zunanji podi in talne obloge za terase, terase iz lesa

Za zunanji pod in talne obloge za terase priporočajo strokovnjaki tropski les. Tropski leseni podi so namreč odporni na zunanje vplive, zato tropsko-lesene talne obloge ne bodo potrebovale kemikalij za zaščito vaše lesene terase. Ipe se zaradi trdnosti in naravne lepote uporablja pri raznih komercialnih projektih in je, preverjeno, primerna za zunanje talne obloge. Takšni eksotični podi za terase so tudi biološko razgradljivi. Naši leseni podi so torej prijazni okolju in prijetni očem.