Terase iz lesa – izdelava lesene terase

 

Izdelava teras iz lesaLesene terase in izdelava lesene terase

Za lesene terase vam ponujamo različne vrste lesa. Terase iz lesa so okolju prijazne. PVC proizvodi imajo strupene stranske produkte, les za teraso pa je neškodljiv za vaše zdravje. Lesena terasa je naravna, les pa ima že zelo dolgo tradicijo v gradnji. Terase, lesene ali umetne? Izdelava lesene terase je najboljša opcija za vse tiste, ki sebe in svojih dragih nočete izpostavljati umetnim materialom. Terase iz lesa odlično dopolnjujejo tudi lesene talne obloge.

 

 

Lesene terase – terase iz lesa

Terase iz lesa so unikatne. Les, še posebej tropski les za terase, prinaša bogate barvne odtenke in igro naravnih vzorcev, z njim bodo vaše zunanje talne obloge razgibane in lesene terase bodo posebne. Vsaka lesena terasa ima za odtenek drugačne teksturne variacije tudi če izhaja iz popolnoma enake drevesne vrste. Izdelava lesene terase je dobra izbira za vse tiste, ki si želite naravne umetniške terase. Lesene talne obloge za terase si poglejte v naši ponudbi.

 

 

Lesena terasa in izdelava lesene terase

Leseni podi so najboljši podi za terase. Terase iz lesa ipe, tigerwooda, garape ali kumaruja, ta les slovi po naravni odpornosti proti mrčesu, plesni in gnilobi, so lesene terase, ki se jim zahtevne stranke nočejo odreči. Takšna izdelava lesene terase spada v srednji ali višji cenovni razred. Na voljo vam dajemo tudi les s certifikatom FSC. Lesena terasa iz eksotičnega trdega lesa je oblika terase, lesene pravljice, ki jo preprosto morate imeti.